ACTE AUTO™


De peste 16 ani dezvoltam aplicatii software pentru completarea si generarea actelor auto. Am fost primii care au facut ca eliminarea tipizatelor sa fie posibila. De 14 ani comercializam aplicatia, iar de 13 ani Acte Auto™ a devenit marca inregistrata.

Mai multe detalii ·  Comanda
Acte Auto

Functionalitatea Aplicatiei Sofware


Programul a fost gandit pentru a usura cat mai mult munca de redactare a documentelor necesare la serviciul de inmatriculari auto. Completati o singura data datele iar acestea se preiau automat in toate fisele (fise de inmatriculare, contract vanzare-cumparare, instrainare dobandire, etc.)

Este gandit si pentru afaceri mici, dar si pentru companii cu multi angajati. Detineti controlul complet asupra documentelor emise si angajatii nu va vor putea insela.

Mai multe detalii

Ce instrumente va ofera programul nostru?


Acte / Documente

Completarea sau editarea actelor auto. Documentele sunt incluse in program, nu trebuie decat sa le completati. Nu aveti nevoie de tipizate.

Cost Control

Puteti vedea cat aveti de incasat de la clientul curent, cat ati incasat de la clienti anteriori, cat ati incasat azi sau in alte zile.

Baza de Date

Baza de date cu fisele emise, cu vehicule si clienti. Nu este nevoie sa mai completati inca o data informatiile clientilor care revin.

Configurare

Puteti sa va setati preturi pentru ficare fisa in parte, formule de adresare, de incheiere, sau alte informatii care sa se completeze automat in program.

Securitate

Daca doriti, puteti restrictiona accesul angajatilor la sectiunile sensibile din program. Transmisie securizata cu certificat SSL, baza de date criptata unic.

Suport Tehnic

Sectiune de suport tehnic disponibila direct in program. Veti primi raspuns la intrebarile sau problemele dumneavoastra fara nici un efort.

Accesare

Programul functioneaza pe orice sistem de operare si poate fi accesat de oriunde, pentru emiterea de deocumente sau pentru verificarea incasarilor.

Actualizari

Programul este actualizat periodic. Pot fi introduse fise la cerere. Ca si client beneficiati de toate actulaizarile si noutatile din program.


Documente emise de program

Mai jos sunt prezentate 44 dintre documentele emise de program. Lista documentelor pe care programul le emite este in continua crestere datorita update-urilor care sunt facute regulat.


Preturi


Programul este comercializat pe baza de abonament. Pretul abonamentului include si toate actualizarile. Mai jos sunt prezentate preturile in functie de perioada pentru care doriti sa achizitionati programul:

O luna


51.00 lei

3 luni


143.00 lei

6 Luni


269.00 Lei

Un an


465.00 Lei

Acte Auto

Cum ne-am lansat pe piata


In 2007 a fost lansata versiunea 2 a programului Acte Auto. Aceasta isi intampina clientii anuntand:
"De acum inainte nu mai aveti nevoie de masina de scris invechita, la care orice greseala de tastare va face sa va enervati! Nu aveti nevoie decat de un calculator, de o imprimanta si de programul Acte Auto.

In plus fata de introducerea datelor si tiparirea tuturor actelor auto necesare, toate datele introduse se pastreaza intr-o baza de date, de unde le puteti analiza ulterior, puteti retipari un act introdus anterior, ori puteti tipari rapoarte centralizatoare. Programul permite introducerea datelor clientilor cu care s-a lucrat, date utile pentru o eventuala utilizare a lor in viitor.

Pe scurt, programul Acte Auto va va usura viata!
"
Versiunea 2 a programului continea 6 fise. Dupa cateva luni a fost lansata versiunea 2.1 a programului care continea inca 3 fise. Cele 9 fise emise de program erau Cererea de Inmatriculare, Cererea de Transcriere, Contractul de Vanzare-Cumparare, Fisa de Inmatriculare, Cererea de Numere Preferentiale, Fisa Detinatorului Permisului de Conducere si Delegatie pentru ridicarea certificatului de inmatriculare.In anul 2009 a fost lansata versiunea 3 a programului, prima versiune pe sistem web-based. Aceasta a fost imbunatatita prin versiunea 4, lansata in 2013. 24 de fise erau disponibile in versiunea 4.

01.03.2017 - A fost lansata versiunea 5. Programul contine peste 44 de fise si are multiple imbunatatiri.

22.06.2018 - A fost lansata versiunea 6. Programul contine peste 55 de fise. Mai multe informatii despre aceasta versiune puteti gasi mai sus.


Acte Auto™ este marca inregistrata a Lucid Dreams S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate.